ÉLMÉNYT VISZÜNK AZ ÉLETEDBE

Gyere velünk Isztambulba, vagy fedezd fel velünk Törökország keleti részének csodáit! Nekünk a szívünk is Törökországban dobog és megmutatunk Neked mindent, hogy megismerhesd ennek a különös adottságokkal rendelkező országnak a szépségeit. Törökország mellett szinte minden európai országba is eljuthatsz velünk vagy partnereinkkel, sőt akár egzotikus célpont után is kutathatsz kínálatunkban. Utazunk repülőn, buszon, hajón, elviszünk kulturális vagy könnyed városlátogatós vagy pihenős nyaralásokra is akár.
 
Horváth Gabriella
A weboldal, ahol most épp böngészel, azokat az utazásokat gyűjti össze Neked, amikkel kapcsolatban a segítségedre tudok lenni. A nevem után írt email és telefonos elérhetőségeken munkaidőben mindig megtalálsz. Kérdezhetsz az utazás feltételeiről, kérhetsz pontosítást egy már elküldött utazási ajánlattal kapcsolatban, vagy akár fizetési ütemezésben vagy biztosításról is tudok felvilágosítást adni. Bár elsőre ez úgy tűnhet, hogy mindent tudok, de természetesen, ez nem így van. Ellenben, amire azonnal nem tudom a választ, annak utánajárok és amint lehetőség van rá, azonnal vissza is jelzek Neked. Szóval, ha találtál már utazást, de kérdésed van még, keress nyugodtan. Ha nem tudsz dönteni két vagy három utazási csomag között, akkor beszéljünk és a számodra fontos kérdések szerint segítek a döntésben. És nem utolsó sorban, köszönjük, hogy oldalunkat böngészed. Bízom benne, hogy megtalálod itt azt az ajánlatot, amivel eljuthatsz oda, ahová csak szeretnél.
Utazz velünk!

Ha kérdésed van, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy lapozgasd át ajánlatainkat s ha most épp csak barátkoznál velünk, akkor olvass bele blogunkba, amiben írunk erről is arról is, de legfőképp az utazásról.